Ons Familie bedrijf.

Wegens het enorme succes van onze uitvaartbloemisterij/boeketterie is er besloten v.a. januari 2013 ons meer dan 50-jarige familie bedrijf over te laten nemen door neef Michael en zijn vrouw Anja. De zoon en schoondochter van Toos de Man- Brands, geboren in een “bloemenmandje”.

Onze winkel is een uitvaartbloemisterij en tevens boeketterie. Dit betekend dat wij dagelijks een ruim assortiment hebben van verse bloemen. Wij staan erom bekend daarom ook, indien nodig, snel te kunnen leveren. In onze showroom hebben wij tientallen voorbeelden van rouwbloemstukken op ware grote nagemaakt van zijde bloemen. Vaak zijn er ook voorbeelden van verse rouwarrangementen aanwezig. Hiermee maken wij een groot onderscheid ten opzichte van andere bloemenwinkels. Tevens beschikken wij over een eigen lintendrukkerij.

Wij hebben voor het uitzoeken van uw uitvaartbloemen een rustige afgescheiden ruimte gecreëerd waar u in alle rust, onder het genot van een kopje koffie of thee een keuze kunt maken uit de vele bloemrijke mogelijkheden. U wordt daarin bijgestaan door ons, of één van onze deskundige medewerk(st)ers.

Ondanks de vele “wildgroei “van uitvaartbloemenwinkels de afgelopen jaren weten tientallen klanten per week ons altijd te vinden. Brands bloemen is tenslotte een begrip in Rotterdam. Onze naam staat garant voor vakwerk, service en vertrouwen en verzorgd keurig en stijlvol uw “laatste bloemengroet”.

Wij zijn ALLEEN gevestigd aan de Crooswijkseweg 65B te Rotterdam

Geen Filialen!

homepage1__r.jpg